Welkom,

Ik ben Mark Paolo.

Ik geloof dat jij het vermogen hebt om een bevredigend leven te leiden. Soms weet je echter niet wat dat precies inhoudt. Of je hebt een goed idee, maar obstakels zorgen ervoor dat je niet in actie komt of doorzet. Diep vanbinnen blijft evenwel het gevoel dat jij échte veranderingen wilt in je leven.

Mijn missie is om met een open blik naar je persoonlijke situatie te kijken, een schouderklopje te geven daar waar nodig, en via nieuwe inzichten laat ik jezelf ontdekken hoe dat bevredigende leven er exact uitziet en wat je zelf kan doen om dat effectief te verwezenlijken.

  • Ik ben iemand die van nature nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd is in iemands levensverhaal. Ik ben van mening dat we allemaal iets te vertellen hebben.
  • Ook ben ik heel open-minded ingesteld waardoor ik mij relatief gemakkelijk kan inleven in iemands persoonlijke situatie en er met een objectieve blik naar kan kijken.
  • Verder hou ik er niet van om mensen te 'categoriseren'. Ook al kunnnen bepaalde personen gelijkaardige eigenschappen, gedragingen, gewoontes, etc. vertonen, ze blijven uniek! De levensloop van ieder mens in immers verschillend.
paolosinsightscoaching profielfoto

Mijn Coaching Story

Heb jij ook pijnlijke en verdrietige momenten ervaren in jouw leven? Wel, het heeft mij helaas geleid naar een jarenlange depressie, een pad geplaveid met angsten, woede, frustraties, pessimisme, lage eigenwaarde en slachtoffermentaliteit.

mijn coaching story

Op 20-jarige leeftijd was ik verhuisd naar de Filipijnen om aldaar een nieuw leven te beginnen.

bevredigend leven
mijn coaching story 1

4 jaar later kwam ik tot de conclusie dat ik niet kon vluchten van mijn problemen, waar op de wereld ik mij ook bevond. Ik had uiteindelijk beslist om mijn verantwoordelijkheid op te nemen en mijn leven in handen te nemen.

Op mijn 26e keerde ik terug naar België om alle aspecten van mijn leven verder aan te pakken, zodat ik mijn langverwachte ideale situaties kon ervaren.

mark paolo bevredigend leven

Het is nu 2021 en mijn huidige levensstijl gaat gepaard met (zelf)liefde, vreugde, dankbaarheid, moed en optimisme.

Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om mijn doelen te bereiken. Dit zou nooit gelukt zijn zonder nieuwe inzichten te hebben verkregen over mijzelf en anderen. Daarnaast hebben nieuwe ervaringen ervoor gezorgd dat ik er steeds in geloofd heb dat échte veranderingen mogelijk zijn. Geloof mij, het is écht mogelijk en als ik het kan, dan kan jij het ook!

De gedachte dat jij geen bevredigend leven kan leiden beroert mij en als ik een positieve bijdrage hierin kan leveren, vervult mij dat van vreugde. Via begeleiding en ondersteuning ga ik ervoor zorgen dat ook jij het vermogen hebt om een bevredigend leven te ervaren.

Altijd al heb ik ervan gedroomd om van mijn passie mijn beroep te maken, en ik vond het antwoord in coaching.


Opleidingen

Hieronder vind je de diverse cursussen die ik met succes doorlopen heb bij het Centrum Voor Avondonderwijs in Antwerpen:

  • Life Coach Basis
  • Life Coach Gevorderden
  • Assertiviteitscoach
  • Stresscoach
  • Single Coach
  • Relatiecoach
  • Sekscounselor

Ik blijf me steeds bijscholen om je nog meer en beter te kunnen begeleiden en ondersteunen.


Nog altijd aan het lezen?

Als jouw coach heb ik bevoorrechte toegang tot je dromen, verlangens, angsten en obstakels. Het lijkt mij dan ook fair om wat meer over mezelf te vertellen.

Liefde

Verbondenheid

Respect

Zingeving

Support

Fitness en lopen

Reizen

Rollercoasters

Koken

Films en series

Liefde begint bij jezelf

We hebben het vermogen om een bevredigend leven te leiden

Na regen komt zonneschijn

Het leven draait om het creëren van onvergetelijke momenten

Het goede zal uiteindelijk altijd zegevieren

✓ Een 10-daagse individuele reis naar Barcelona

✓ Een paintball event organiseren met vrienden en collega's

✓ Een speech geven op het huwelijk van mijn zus

✓ Belangrijke personen kunnen vergeven

✓ Mijn geschonden relatie met mijn ouders en zus herstellen

Op wereldreis gaan

Een kajak event organiseren met vrienden en collega's

Paragliding in Zwitserland (wetende dat ik hoogtevrees heb)

Met dolfijnen zwemmen

Een liefdadigheidsinstelling oprichten

Mark Paolo Beliën

2100, Deurne

België

Paolo's Insights Coaching

paolosinsightscoaching@gmail.com